Få Flere Kunder Til Din Webshop – No Cure No Pay

Vil du gerne have flere kunder til din webshop og vil du gerne have en garanteret og dokumenteret effekt? Så er du kommet til det rette sted.

Vi tilbyder at forbedre din konverteringsgrad uden du påtager dig nogen form for risiko. Vi vil nemlig gerne garantere kvaliteten af vores arbejde og derfor love at vi forbedrer konverteringsgraden, ellers arbejder vi gratis. En forberdring af konverteringsgraden vil sige, at vi sørger for du får flere kunder ud af de besøgender der kommer til din webshop, end du gør i dag.

Vi Forbedrer Din Konverteringsgrad Med AB-Test

Måden vi arbejder med forbedring af konverteringsgrader på er via såkaldte AB-tests, også kaldet split-tests. Det er en dokumenteret måde, at måle hvordan specifikke ændringer påvirker din webshops evne til at konverterer kunder.

Groft sagt laver vi en ny version af en specifik side på din webshop og sender 50% af dine besøgende til den eksisterende version og 50% til den nye version. Med 3. parts software kan vi herefter måle helt præcist hvad brugerne foretager sig på de 2 sider, og ikke mindst måle hvilken version der er bedst til at konvertere dine besøgende til kunder.

Cases fra den virkelige verden:

logo dope

Vi lavede en AB-test hvor vil tilføjede et “fri fragt” mærkat på alle produkter som kvalificerede sig at opnår fri fragt. Det gav en forbedring på 120%.

Dope.dk

Logo solo

Vi lavede en AB-test hvor vi lavede produktbilledet større og fjernede menuen. Det gav en forbedring af konverteringsgraden på 122%.

Solo.dk

logo zumotools

Ved at fokusere på 4 unikke fordele ved systemet, og opstille dem ved siden af tilmeldingsformularen øgede vi konverteringsgraden med 79%.

zumoqr.com

Tilbuddet indeholder:

  • Analyse af kritiske områder på dit site
  • Opsætning af AB-test inkl. design
  • Rådgivning til optimering af dit website
  • Sikker og præcis måling
  • Økonomisk analyse af testens effekt

Pris: kr. 3.000 ex moms

HUSK: Du betaler kun hvis vi forbedrer din konverteringsgrad!

Hør hvordan vi kan øge din konverteringsgrad

Få et uforpligtende tilbud!

Email: info@pointofweb.dk

Tlf: +45 28 25 91 80

Kontakt os