Om os

Hvem er Point of Web?

Point of Web blev stiftet i 2010 under navnet Meier Media Consult, inden virksomheden i 2011 tog navneforandring til Point of Web.

På trods af virksomhedens unge alder har vi stor erfaring, da de tilknyttede medarbejdere har flere års erfaring fra diverse online bureauer i Danmark. Disse erfaringer har vi valgt at samle under ét tag til gavn for vores kunder, da det giver et nuanceret billede af hvordan virksomheder kan udvikle sig online.

 

Hvad kan Point of Web?

Point of Web er specialister indenfor E-commerce. Vi har ekspertise indenfor områder som Google AdWords, SEO, A/B-test og afrapportering og vores fokusområde er hvordan vi kan øge vores kunders omsætning.

Der findes mange bureauer som tilbyder alt mellem himmel og jord indenfor online markedsføring, men hos Point of Web er vi lidt mere jordnære. I bund og grund handler E-commerce om at sælge eller skaffe leads, og vi råder over eksperter indenfor de mest effektive salgsfremmende områder.

Vi har mange års erfaring med at generere flere kunder til webshops eller flere leads til B2B websites. Denne erfaring har gang på gang påvist at de mest effektive værktøjer er at skaffe besøgende via Google og konstant at teste og optimere sit website. Derfor fokuserer vi på de værktøjer der virkelig gør en forskel for vores kunder.